Privatumo politika

LIETUVOS NEKILNOJAMOJO TURTO PLĖTROS ASOCIACIJA
PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinio atnaujinimo data: [___2018 12 31______]

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija rūpinasi Jūsų informacijos apsauga ir laikosi Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją.

1. Privatumo politika

Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mūsų kontaktinis asmuo visada pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta toliau.
Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

[Interneto puslapio privatumo politika] [Renginių dalyvių privatumo politika] [Tiesioginės rinkodaros privatumo politika]

2. Kontaktinis asmuo

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie jus, Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija pasirengusi jums padėti. Jeigu Jums reikia pagalbos, prašome kreiptis el. paštu info@lntpa.lt

3. Mano teisės

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų kontaktinį asmenį, kaip tai nurodyta aukščiau. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:

  • Pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų asociacijoje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

INTERNETO PUSLAPIO IR SOCIALINIŲ TINKLŲ LANKYTOJŲ
PRIVATUMO POLITIKA

1. Kaip turėčiau skaityti šį pranešimą?

Šiame pranešime bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie interneto svetainės lankytojus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šio pranešimo 15 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šiame pranešime reiškia mūsų Asociaciją, kaip nurodyta šio pranešimo 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija
Mūsų įmonės kodas yra: 300048927
Mūsų adresas: Lukiškių g. 5-416, Vilnius

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės www.lntpa.lt (toliau – “Svetainė”), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Taip pat, administruojame socialinių tinklų (Facebook, Instagram, LinkedIn ir pan.) paskyras (toliau – Socialinių tinklų paskyros). Jūs, naršydami mūsų Svetainę ar Socialinių tinklų paskyras, sudarote su mumis sutartį, kuria gaunate prieigą prie Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros turinio ir sutinkate su teisės aktų nustatytomis jos naudojimo sąlygomis, įskaitant, bet neapsiribojant autorinių teisių sąlygomis ir šiame informaciniame pranešime pateikiamomis asmens duomenų apsaugos bei privatumo sąlygomis.
Mums reikia rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus siekiant:

  • valdyti, tobulinti ir optimizuoti mūsų Svetainę, Socialinių tinklų paskyras ir jų vartotojų patirtį;
  • atsakyti į Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų paklausimus, pasiūlymus, teikti techninę pagalbą;
  • laikytis teisinių įsipareigojimų, spręsti bet kokius ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar trečiosiomis šalimis, ir įgyvendinti savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir Mūsų ar tarp Mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių;
  • suprasti naršymo tendencijas, įvertinti Mūsų auditorijos dydį ir naudojimo modelius, suprasti Mūsų vartotojų norus, pageidavimus;
  • pagerinti Svetainės veikimą ir išvaizdą, kurti naujas funkcijas ir funkcionalumą;
  • apsaugoti Mūsų teises ir turtą, susijusius su Svetaine.

4. Kokią informaciją jūs renkate, naudojate ir saugote apie mane?

  • Kai naršote Svetainėje ar mūsų administruojamose Socialinių tinklų paskyrose, Mes galime naudoti technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.), kurios automatiškai surenka:
    Naudojimo duomenis: Kai įeinate į Svetainę, Mes galime automatiškai surinkti tam tikrus duomenis apie jūsų prieigą prie Svetainės ir jos naudojimą (pvz., įėjimo ir išėjimo nuorodų URL, turinys ir puslapiai, prie kurių Jūs prisijungiate Svetainėje, prieigos datos ir laikai ir pan.);
  • Informaciją apie įrenginį: Kai įeinate į Svetainę, Mes galime automatiškai rinkti informaciją apie Jūsų įrenginį ir interneto ryšį (pvz., IP adresus, naudojamo kompiuterio ar mobiliojo prietaiso tipą, operacinės sistemos versiją, įrenginio identifikatorių, naršyklės tipą, kalbą ir pan.).
    Kai savo iniciatyva pasinaudojate Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis), skirtu pateikti Mums paklausimus ar pasiūlyti Mums sudaryti sutartis su Jumis, arba parašote žinutę Svetainėje ar Socialinio tinklo paskyroje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais, renkami šie Jūsų duomenys:
    • identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė, įmonė ir pan.);
    • kontaktiniai duomenys (e-pašto adresas ir pan.);
    • atitinkamos sutarties rūšies sudarymui reikalingi papildomi duomenys, jei siūlysite sudaryti sutartį;
    • bet kokie kitokie Jūsų iniciatyva pateikti duomenys, kuriuos Jūs laikote reikšmingais teikiamo paklausimo ar pasiūlymo kontekste.
    Kai savo iniciatyva pasinaudojate Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis), skirtu naujienlaiškiams ir/ar reklaminei informacijai užsiprenumeruoti, gali būti renkami identifikaciniai (vardas, pavardė, įmonė ir pan.) ir kontaktiniai (e-pašto adresas ir pan.) duomenys.

5. Ar renkatės jautrią asmeninę informaciją?

Ne.

6. Ar naudojate slapukus?

Kai prisijungiate prie Svetainės ar Socialinio tinklo profilio, galime išsiųsti vieną ar kelis slapukus – mažus tekstinius failus, kuriuose yra raidžių ir skaitmenų simbolių eilutė. Galime naudoti ir sesijos slapukus, ir nuolatinius slapukus. Uždarius naršyklę, sesijos slapukas dingsta. Nuolatinis slapukas lieka uždarius žiniatinklio naršyklę ir gali būti naudojamas Jūsų žiniatinklio naršyklėje tolesniuose apsilankymuose Svetainėje. Nuolatiniai slapukai gali būti pašalinti per Jūsų naudojamos žiniatinklio naršyklės nustatymus. Peržiūrėkite savo žiniatinklio naršyklės vartotojo gidą, kad sužinotumėte tinkamą būdą keisti slapukų nustatymus.
Slapukai yra techninė priemonė šio pranešimo 4 skyriuje nurodytai techninei naršymo informacijai rinkti automatiniu būdu. Mes naudojame šių rūšių slapukus:

  •  Sesijos slapukai. Mes naudojame sesijos slapukus, kad galėtumėte naudotis Mūsų tinklalapiu;
  • Preferenciniai slapukai. Mes naudojame “Preferences Cookies”, kad prisimintumėte Jūsų nuostatas ir įvairius nustatymus (pvz., puslapio kalbą);
  • Apsaugos slapukai. Mes naudojame Saugumo slapukus saugumo tikslais;
  • Analitiniai slapukai. Mes naudojame analitinius slapukus, kad galėtumėme matyti Mūsų Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankomumo statistiką, Jus dominančias temas ir galėtumėme pasiūlyti kokybišką, Jums aktualiausią informaciją;
  • Rinkodaros slapukai. Mes naudojame rinkodaros slapukus siekdami didinti savo žinomumą bei tam, kad Jums būtų rodoma įdomesnė ir Jūsų interesus atitinkanti reklama.

Nuolatiniai slapukai gali būti pašalinti per Jūsų naudojamos žiniatinklio naršyklės nustatymus. Peržiūrėkite savo žiniatinklio naršyklės vartotojo gidą, kad sužinotumėte tinkamą būdą keisti slapukų nustatymus.

7. Kokią informaciją turėčiau pateikti jums ir kodėl?

Kaip Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankytojui, Jums nereikia Mums pateikti jokios informacijos. Visa techninė informacija automatiškai surenkama naudojant standartines žiniatinklio naršymo technologijas (Jūsų naršyklės Svetainei pateikiamų užklausų analizę, slapukus ir pan.).
Jei pageidausite pasinaudoti Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu (formomis), skirtu pateikti Mums paklausimus ar pasiūlyti Mums sudaryti sutartis su Jumis, arba Svetainėje nurodytais kontaktiniais elektroninio pašto adresais, Jūs turėtumėte nurodyti savo:

  • identifikacinius duomenis (vardas, pavardė, įmonė ir pan.)
  • kontaktinius duomenis (e-pašto adresas ir pan.)
  • atitinkamos sutarties rūšies sudarymui reikalingus papildomus duomenis, jei siūlysite sudaryti sutartį.

Jūs taip pat turite galimybę savo nuožiūra pateikti papildomus duomenis, kuriuos laikote reikšmingais paklausimui ar pasiūlymui sudaryti sutartį. Nepateikus tam tikros informacijos, kuri mums yra reikalinga tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą, mes galime Jūsų paprašyti šią informaciją pateikti.
Jūs taip pat turite galimybę savo nuožiūra pateikti mums savo identifikacinius ir kontaktinius duomenis bei užsiprenumeruoti mūsų naujienlaiškį ir/ar kitą reklaminę medžiagą.

8. Kokia informacija apie mane renkate iš kitų šaltinių ir iš kur?

Mes nerenkame jokių Svetainių ir Socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenų iš kitų šaltinių.

9. Kodėl jums teisiškai leidžiama rinkti mano informaciją?

Mes teisėtai renkame informaciją apie jus, nes:

  • Mums reikia jūsų informacijos, kad galėtumėme teikti prieigą prie Svetainės, t. y. Įvykdyti mūsų susitarimą ir leisti naršyti Mūsų Svetainėje pagal Jūsų pageidavimą, o taip pat, kad galėtumėme atsakyti į Jūsų iniciatyva pateikiamus paklausimus, pasiūlymus dėl Mūsų teikiamų paslaugų ar parduodamų prekių (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies b punktas);
  • Jūs sutikote, kad tvarkytumėme Jūsų asmens duomenis savo iniciatyva pateikdamas mums paklausimą, prašymą, skundą, kai tai nėra susiję su mūsų teikiamomis paslaugomis ar prekėmis (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies a punktas);
  • Jūs savo iniciatyva, pasinaudodamas Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros funkcionalumu, užsiprenumeravote mūsų naujienlaiškį ir/ar kitą reklaminę medžiagą (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies a punktas);
  • Mums reikia jūsų informacijos, kad būtų laikomasi mūsų teisinių įsipareigojimų, išspręstume visus ginčus, kurie gali kilti su Jumis ar kitomis šalimis, ir užtikrintume savo teises, atsirandančias dėl visų tarp Jūsų ir Mūsų arba tarp Mūsų ir trečiųjų šalių sudarytų sutarčių (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies c punktas);
  • Mums reikalinga jūsų informacija, siekiant patobulinti mūsų Svetainę ir jos naudotojų patirtį, o taip pat, apsaugoti Svetainę nuo neteisėtos prieigos (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies f punktas).

10. Ar naudosite Mano asmens duomenis automatiniam sprendimų priėmimui arba Mano profiliavimui?

Ne.

11. Su kuo dalinsitės Mano asmens duomenimis?

Galime atskleisti jūsų asmeninius duomenis:

  • Mūsų teisių perėmėjui, kai reorganizavimo, likvidavimo ar kitokio perdavimo ar dalies Mūsų asociacijos turto, tęstinumo ar likvidavimo ar panašaus proceso metu, atveju, Mūsų turimi Jūsų asmens duomenys yra tarp perduoto turto;
  • Mūsų draudikams ir (arba) profesionaliems patarėjams, kiek tai yra pagrįstai reikalinga, norint įgyti ar išlaikyti draudimo apsaugą, valdyti riziką, gauti profesionalų patarimą ar teisinių reikalavimų įtvirtinimą, vykdymą ar gynimą, tiek teismo procesuose, tiek administracine ar ne teismo tvarka;

Mūsų paslaugų tiekėjams ar rangovams, kiek tai yra pagrįstai reikalinga Svetainės ir Socialinių tinklų paskyrų prieigos teikimui, palaikymui, kūrimui ir saugumo užtikrinimui.
Mes taip pat galime atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei toks atskleidimas yra būtinas norint laikytis Mums taikomų teisinių įpareigojimų, teisinių pretenzijų nustatymui, vykdymui ar gynimui, tiek teismo procesuose, tiek administracinėse ar neteisminėse procedūrose.

12. Ar Mano asmens duomenys bus perduodami už Europos ekonominės erdvės ribų?

Ne.

13. Kaip ilgai saugosite informaciją apie Mane?

Jūsų pateiktų paklausimų, pasiūlymų informaciją saugome Lietuvos vyriausiojo archyvaro nustatytais dokumentų saugojimo terminais.
Jūsų informaciją, susijusią su naujienlaišio ir/ar reklaminės medžiagos prenumerata, saugome iki tol, kol Jūs atsisakysite šios prenumeratos ir dar trejus metus po atsisakymo (tik tam, kad naujinant mūsų duomenų bazę per klaidą Jums vėl neišsiųstumėme naujienlaiškio ar reklaminės medžiagos).
Techninė automatiškai renkama Informacija apie lankytojo įrenginį (-ius) ir naršymą saugoma kaip nurodyta šios politikos 6 punkte esančioje lentelėje.

14. Kokios mano teisės?

Jūs turite šias teises asmens duomenų apsaugos srityje:

  • pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;pateikti prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto Mūsų intereso, kai atitinkami duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų Mūsų interesų, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves ar teisėtus interesus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus:
    • kai duomenys yra tvarkomi išskirtinai dėl teisėtų Mūsų interesų, Jūs prieštaraujate tokiam duomenų tvarkymui, o toks tvarkymas konkrečių aplinkybių kontekste neproporcingai suvaržo Jūsų teises ir laisves bei teisėtus interesus, išskyrus atvejus, kai toks duomenų tvarkymas yra reikalingas siekiant pareikšti teisinius reikalavimus arba gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;
    • be teisėto pagrindo tvarkomus Jūsų duomenis.
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą:
    • kai prašoma ištaisyti klaidingus duomenis – laikotarpiui, kol nustatytos klaidos nebus ištaisytos;
    • pareiškus prieštaravimą duomenų tvarkymui dėl teisėto Mūsų intereso, kol nebus išnagrinėtas Jūsų prieštaravimas ir priimtas Mūsų sprendimas dėl tolimesnio jų tvarkymo;
    • kai Mums asmens duomenys nebereikalingi, bet jie reikalingi Jums siekiant pareikšti teisinius reikalavimus ar gintis nuo pareikštų teisinių reikalavimų;
    • bet kokių duomenų, tvarkomų be teisinio pagrindo, kai Jūs nepageidaujate jų ištrynimo.
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jei norite pasinaudoti žemiau nurodytomis Jūsų teisėmis, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 15 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

15. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@lntpa.lt.

RENGINIŲ DALYVIŲ PRIVATUMO POLITIKA
Paskutinė atnaujinimo data: 2018 12 31
Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Asociacijoje. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų kontaktinis asmuo yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šioje Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Asociaciją, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija
Mūsų įmonės kodas yra: 300048927
Mūsų adresas: Lukiškių g. 5-416, Vilnius

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes užsiimame renginių ir parodų organizavimu bei viešinimu. Dėl šios priežasties mes fotografuojame ir filmuojame renginius, kuriuose Jūs lankotės ir galite būti atvaizduotas. Siekdami užsiimti šia veikla, Mes galime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.
4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojat
5. e apie mane?

Jūsų atvaizdas ir kitą į vaizdo medžiagą patenkanti informacija apie Jus.

6. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Šiuo tikslu Jūs neturite pateikti mums jokios informacijos.

7. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

  • Mes turime teisėtą interesą Jus atvaizduoti renginių metu bei viešinti šią vaizdinę medžiagą internete bei socialiniuose tinkluose.

8. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame.

9. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

10. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

  • informacines, komunikacines paslaugas teikiančioms įmonėms ar įstaigoms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;
  • fotografavimo ir/ar filmavimo paslaugas teikiančioms įmonėms ar įstaigoms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo;
  • nuotraukų ir/ar filmuotos medžiagos redagavimo paslaugas teikiančioms įmonėms ar įstaigoms, prisiimančioms teisės aktų asmens duomenų apsaugos srityje numatytus įsipareigojimus dėl konfidencialumo ir saugumo.

11. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?

Nesidaliname.

12. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją apie Jus saugome neribotai.

13. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų asociacijoje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų kontaktinį asmenį, kaip tai nurodyta 13 skyriuje.

  • Pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų asociacijoje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  •  Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

14. Kaip jūsų kontaktinis asmuo gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@lntpa.lt

TIESIOGINĖS RINKODAROS PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018 12 31

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Asociacijoje. Norėdami sužinoti daugiau, atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų kontaktinis asmuo yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šioje Privatumo politikoje 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Asociaciją, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija
Mūsų įmonės kodas yra: 300048927
Mūsų adresas: Lukiškių g. 5-416, Vilnius

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes užsiimame tiesiogine rinkodara reklamuodami savo renginius (parodas, mokymus, keliones ir pan.), kurie yra davę sutikimus. Siekdami tai daryti, mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Naujienų ir pasiūlymų siuntimui mes galime rinkti šią informaciją apie Jus:

  • Jūsų el. pašto adresas;
  • Jums išsiųsta informacija.

5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Norėdami gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus (naujienlaiškius, pasiūlymus ir pan.) turėtumėte mums pateikti savo el. pašto adresą.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

  • Jūs davėte tam sutikimą.

7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame. Prašome nepateikti informacijos mums apie Jūsų rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus, profesinių sąjungų narystę, sveikatą, seksualinę orientaciją, taip pat genetinius ir biometrinius duomenis (įskaitant nuotraukas ir pirštų antspaudus).

Jeigu gausime jautrios informacijos apie Jus, ją naudosime ar saugosime, bus laikoma, kad Jūs pateikdamas tokią informaciją mums davėte sutikimą.

8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduodama informacinių ir komunikacinių paslaugų teikėjams (elektroninio pašto, verslo valdymo ir apskaitos sistemų, duomenų saugyklų ir pan.).

10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?

Nesidaliname.

11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Mes Jūsų informaciją saugome vadovaudamiesi Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle.

12. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų asociacijoje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų kontaktinį asmenį, kaip tai nurodyta 13 skyriuje.

  • Pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų asociacijoje;
  • Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

13. Kaip jūsų kontaktinis asmuo gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@lntpa.lt